Al jaren is BrabantWerkt.nl hét ideale middel voor het zoek en vinden van het juiste personeel. De combinatie van het plaatsen van uw vacature op BrabantWerkt.nl en in een regionale krant, blijkt zeer succesvol te zijn.

Een andere conclusie is niet te trekken uit de cijfers die op de voet gevolgd worden. Gemiddeld bezoeken 80.000 mensen een veelvoud aan keren www.brabantwerkt.nl. Deze bezoekers blijven gemiddeld vier minuten per keer op de site, waarbij ze samen 700.000 pagina’s per maand aanklikken.

Iedereen die werk zoekt of van baan wil veranderen, kan het totale vacature-aanbod in heel Noord-Brabant snel en eenvoudig bekijken. En direct solliciteren. Wie een profiel op de site aanmaakt, kan automatisch op de hoogte worden gebracht van de laatste vacatures.

3 Goede redenen om uw personeel te werven via BrabantWerkt:

  1. Ik wil niet te veel betalen voor een vacature, via BrabantWerkt kan ik tegen lage kosten, gericht adverteren.
  2. Met een plaatsing van een vacature in één van de deelnemende kranten wordt mijn advertentie automatisch óók op BrabantWerkt geplaatst.
  3. Ik zoek geschikte kandidaten in de buurt, via één van de regionale kranten en BrabantWerkt vind ik de juiste kandidaat.

De combinatie Weekblad en BrabantWerkt.nl Werkt!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *