Een crackertje? Een schaaltje yoghurt? Een snelle boterham? Of een snelle kop koffie of thee? Hoe start jij je dag?

Waar in het weekend uitgebreid de tijd kan worden genomen voor een lekker ontbijt of een goede brunch, gaat dat er op een gemiddelde doordeweekse werkdag heel anders aan toe.

Bodem

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om de werkdag te beginnen. Hoewel, de start zal bij de meeste personen met opstaan, douchen en aankleden wel ongeveer hetzelfde zijn. Maar dan? De een legt een stevige bodem voor de rest van de dag met een goed ontbijt, de ander neemt een kopje koffie of thee met bijvoorbeeld een crackertje, en smeert intussen boterhammen om mee te nemen naar het werk.

Vorm

Ieder persoon heeft zijn eigen manier om de dag op te starten. De een staat op, gaat onder de douche, kleedt zich aan en smeert eventueel snel wat brood om mee te nemen naar het werk. Niet zelden wordt een deel daarvan al op de fiets, in de auto of in het openbaar vervoer naar binnen gewerkt.

Hoe het ook zij, voor elke vorm van het opstarten van de dag valt wat te zeggen. Het belangrijkste is dat je de dag in elk geval met iets begint, want met een nuchtere maag opstarten is wat minder gezond. FOTO PIXABAY

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 22 maart, 2022

    Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een vacature

    Geplaatst door
    pim van bezooijen