3 goede redenen om uw personeel te werven via BrabantWerkt

Al jaren is BrabantWerkt.nl hét ideale middel voor het zoeken en vinden van het juiste personeel. De combinatie van het plaatsen van uw vacature op BrabantWerkt.nl en in een regionale krant, blijkt zeer succesvol te zijn. Daarom nu 3 goede redenen, waarom juist uw bedrijf voor BrabantWerkt moet kiezen.

Daarnaast kan er uit op de voet gevolgde cijfers geconcludeerd worden dat er gemiddeld  80.000 mensen een veelvoud aan keren www.brabantwerkt.nl bezoekt. Ook blijven deze bezoekers gemiddeld vier minuten per keer op de site, waarbij ze samen 700.000 pagina’s per maand aanklikken.

Iedereen die werk zoekt of van baan wil veranderen, kan het totale vacature-aanbod in heel Noord-Brabant snel en eenvoudig bekijken. En direct solliciteren. Wanneer men een profiel op de site aanmaakt, kan diegene automatisch op de hoogte worden gebracht van de laatste vacatures.

3 Goede redenen om uw personeel te werven via BrabantWerkt:

  1. Ik wil niet te veel betalen voor een vacature, via BrabantWerkt kan ik tegen lage kosten, gericht adverteren.
  2. Met een plaatsing van een vacature in één van de deelnemende kranten wordt mijn advertentie automatisch óók op BrabantWerkt geplaatst.
  3. Ik zoek geschikte kandidaten in de buurt, via één van de regionale kranten en BrabantWerkt vind ik de juiste kandidaat.

De combinatie Weekblad en BrabantWerkt.nl Werkt!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 22 maart, 2022

    Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een vacature

    Geplaatst door
    pim van bezooijen