Speciale Social Ad voor uw vacature!

Wat is Social Ad?

Social Ad is het gericht adverteren op social media. Hiermee wordt bedoeld dat de vacature die u geplaatst wilt hebben, precies gericht wordt op de door u gekozen doelgroep in de door u gekozen omgeving. Dit zorgt ervoor dat alleen de geschikte mensen voor uw vacature de vacature te zien krijgen.

Wanneer gebruik je Social Ad?

Als u een vacature heeft, wordt deze lang niet door uw gehele doelgroep bekeken. Hierdoor duurt het langer voordat uw vacature vervuld is. U kunt ervoor kiezen om uw vacature doelgericht naar uw doelgroep te sturen, zodat de vacature door meer en door de juiste mensen bekeken wordt en dus sneller vervuld is.

Hoe werkt het?

U klikt op het kopje ‘vacature plaatsen’. Hier kiest u voor de optie ‘bereik de actieve en passieve werkzoekenden’. Wanneer u deze optie heeft gekozen, wordt er een e-mail verzonden naar BrabantWerkt. Wij maken dan de advertentie voor u aan op Facebook. Daarna ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van de gekozen optie en een afbeelding met uw advertentie zoals die geplaatst gaat worden.

Eventuele wijzigingen

Wanneer u de e-mail ontvangt en u ziet iets op de afbeelding wat niet juist is of u ziet dat er nog iets ontbreekt, dan kunt u dit doorgeven aan BrabantWerkt. De wijzigingen worden dan aangepast en het ontbrekende wordt toegevoegd.

Duur van de Social Ad?

Is de advertentie helemaal naar uw wens? Dan komt de vacature voor 3 weken op de Facebook en Instagram van uw gekozen doelgroep te staan. Zij krijgen drie weken lang uw vacature te zien wanneer zij gebruik maken van deze applicaties. Na de 3 weken ontvangt u een e-mail met de statistieken over het bereik en het aantal weergaven van de advertentie. Hierin is te zien hoeveel mensen uw advertentie in de afgelopen 3 weken hebben gezien en hoeveel van deze personen uw advertentie daadwerkelijk bekeken heeft.

Wat zijn de voordelen?

Door gebruik te maken van Social Ad is de advertentie niet afhankelijk van het aantal volgers dat de Facebookpagina heeft. Daarnaast is het gebruik van Social Ad veel doelgerichter, want op basis van de vacaturetekst worden de juiste kandidaten voor u bereikt. Ten slotte wordt de advertentie 3 weken lang prominent getoond op de tijdlijn van de doelgroep. Alle mensen die zich in uw doelgroep bevinden, zien uw advertentie zodra zij gebruik maken van Facebook.

Gebruikmaken van Social Ad?

Lijkt het u wat om gebruik te maken van Social Ad om uw doelgroep te bereiken? Plaats dan uw vacature en kies voor een Social Ad. BrabantWerkt doet voor u de rest!

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 22 maart, 2022

    Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een vacature

    Geplaatst door
    pim van bezooijen